CULINAIR GENOOTSCHAP HOLLAND

Diner ervaring 'Chateau Holtmühle Tegelen

IN DE OUDE WATERMOLEN

KASTEEL VAALSBROEK


VERSCHRIKKELIJK.

Wat hebben wij weer verschrikkelijk genoten van ons verblijf op het kasteel.
Hele mooie schone kamer en zeer vriendelijk en gastvrij personeel.
En met personeel bedoelen wij werkelijk iedereen van Manager tot Housekeeping.
In bijzonder willen wij toch even Michelle noemen die aan de bistro iets toevoegt wat het nou net nodig heeft namelijk gastvrijheid.
Direct bij aankomst kennis mogen maken met de pas geïnstalleerde hotel manager Maryloes Baur en onze favoriete Chef Robert Levels, die nu eindelijk eens een nieuwe keuken gaat krijgen.
Deze Chef en zijn team maakt en laat de mooiste en lekkerste gerechten op tafel voorbij komen in het mooie restaurant.
Leuk om mee te maken is, dat Chef Robert ook de jongere garde de kans geeft. Zoals bijvoorbeeld de Souschef Joey Remie die met ideeën komt en ze ook uit kan voeren.
Een van de gerechten op onze avond was van de hand van Joey himself: het was een variatie op het bekende Gado Gado. Wij hadden de primeur van dit nog nooit in het restaurant geserveerde gerecht. En het was super. (Slimme jongen, denkt aan de toekomst met de Chinezen :-) )
Overigens alle gerechten van voor- tot dessert zijn geweldig van opmaak en smaak ook de geserveerde Limburgse wijnen maakten het bijzonder compleet.
Deze keer ook eens de Kasteel BBQ mee mogen maken. En als je dan ervaart hoeveel energie er door de keuken en het personeel in een BBQ wordt gestopt dan wordt de waardering voor het hele team alleen nog veel groter.
Het was natuurlijk al heel goed, maar wij denken dat met de komst van Mevr. Baur het nog veel beter gaat worden in Vaalsbroek.
Bijna vergeten, De Heer Wout Sikkenga.
Hartelijk dank voor alles wat u voor ons heeft geregeld.
Wij kijken uit naar ons bezoek in 2019.-----------------------------------------

-------------------------