in de kas - heemskerk

Grand Café In de KAS - Heemskerk

Op 17 september was het dan zover. De ene helft van Uw immer zo geliefde CGH bestuur is met 6 personen wezen eten In De Kas te Heemskerk.

IN DE KAS !!!!! zult U zeggen, lees ik dat goed ???.
Dat was toch dat restaurant waar we 2 jaar geleden ons Puur Holland 3 diner hielden en wat echt op alle fronten heel, heel slecht was
( om maar geen andere woorden te gebruiken)

Ja dat klopt!!!
Maar wat is er in die tussentijd gebeurd?
Sinds 2 maanden heeft In de Kas een nieuwe chef in de persoon van Jurgen Verbeek, jullie weten wel , die leuke blonde jongen van Lutte Rootz.
Jurgen werkt sinds 1 augustus bij In De Kas waar hij niet alleen de algehele leiding heeft maar uiteraard ook de chef is.
Na een maandje van schoonmaken en hard werken kookt hij nu weer op het nivo zoals we dat van hem kennen, ondanks het feit dat hij nog maar net begonnen is.
Jurgen had voor ons een 5 gangen verrassings diner gemaakt van in rode biet gemarineerde zalm, kabeljauw, een warme salade van rivierkreeft, en een mooi stukje ossehaas op een bedje van ruccola.
Allemaal weer top, kwa presentatie en smaak.
Heemskerk krijgt er langzamerhand weer een top tent bij met Jurgen Verbeek en In de Kas.
Een goede investering van Arjan Jansen en Jan Meyer.
Wat er alleen nog moet gebeuren is een verbouwing van het restaurant, want gezien de bevlogenheid van deze chef wordt het dineren weer een avond vullend feest.
Ons advies zou dan ook zijn: bezoek de kas maar weer eens en vraag maar gerust naar Jurgen dan komt hij zeker voor de leden van ons zo geliefde genootschap zeker even naar boven.

Mario Lander